top of page


 

"Jag är helt knockad av denna behandling mot min senaste tids hjärntrötthet. Jag mår dessutom bra på ett sätt som jag måste gå tillbaka flera år för att påminna mig om"

Richard von Hofsten 38 år 

"Jag har inte kunnat sova på elva år, efter två behandlingar märkte jag skillnad och efter fem behandlingar sover jag jättebra! Det har nu hållit i sig i flera månader."

Mia Waara 58 år

"Therese har under en längre tid stöttat mig och läkandet av mitt nervsystem efter en oväntad traumatisk upplevelse i mitt liv där jag gick igenom panikångest. Med hjälp av Therese kunniga expertis och laserbehandling har mitt nervsystem kunnat läka och jag har återfått ett lugn i kropp och sinne där panikattackerna har lagt sig. Jag sover bättre och känner mig återigen lugn och trygg i min kropp. Tack Therese för din ovärdeliga hjälp då jag befann mig i en svår situation i livet!" 
Mira Skogsdotter 45 år

"När jag kom hit mådde jag inte alls bra. Postcovid sen 2020 och en ny dipp efter ha blivit återsmittad igen. Orkade knappt jobba, hade väldigt lite energi och fick baslag om jag överansträngde mig. Tröttheten och illamåendet var värst. Idag mår jag mycket bättre och har fått mer energi! Om jag får dippar blir de inte lika djupa och vissa dagar mår jag jättebra och känner mig nästan helt frisk!"

Elin 44 år

"Jag hade både nackspärr och svårt att röra en axel som gjorde ont. Efter 1 gång blev det redan bättre och efter 2 gånger var nackspärren borta och jag kunde röra axeln som förut. Behandlingen gick snabbt och kändes inte alls, kan verkligen rekommendera den!"

Mikael Lindroos 56 

"Blev rekommenderad att kontakta MediLight Clinic för att försöka lindra smärtan jag haft i min höft. Jag hade prövat allt; sjukgymnastik, smärtstillande och olika läkare men inget hade hjälpt mig. jag fick väl lära mig att leva med den. Jag märkte stor skillnad, värken var inte där hela tiden och jag kunde sitta utan att få värk, böja mig ner igen och hela jag kändes bättre! Du har också gett mig verktyg som hjälper att ta bort smärtan om den skulle göra sig påmind. Tack fantastiska Therese!"

Pernilla 51 år

"Jag har haft kronisk värk och stora rörelsebegränsningar efter en skada i bäcken och höft för fem år sen. Detta skapade hög stress och nervsystemet har gått på högvarv med en mängd jobbiga symptom.Har letat och testat det mesta inom både traditionell sjukvård och alternativa behandlingsformer. Men lasern har verkligen gjort skillnad. Jag känner mig lugnare, tänker inte på smärtan och är inte lika känslig för stress. Lugnet har gjort att kroppen börjat slappna och läka. Therese har varit ett fantastiskt stöd och bollplank. Har du kronisk värk och hög stress, rekommenderar jag verkligen att prova detta!"

Synnöwe 56 år

 

"Tack för din hjälp med lasern!! Inga problem med nacken, verkligen super! Något alla borde prova som har ont någonstans"

Susan Carlson 59 år 

"En (1) behandling och långdragen smärta i käkarna är borta!! Tack Therese!"

Sofia Sjöqvist 49 år

Omdömen - vad säger våra kunder?
bottom of page