top of page

Lite om oss

 

Jag heter Therese Leijonhufvud och är leg. sjuksköterska och grundare av MediLight Clinic. Jag har alltid fascinerats av hjärnan och dess funktion, hur hjärnan påverkar och styr vår kropp och mentala hälsa samt hur vi kan använda kunskapen om den för att förbättra vår hälsa.

 

Om vi fortsätter att behandla som vi gjort i decennier, kommer vi att få samma resultat som vi får idag. Det räcker kanske i många fall men när det inte gör det, så behöver vi hitta andra metoder och för mig blev det kombinationen av applicerad neurologi och lågenergilaser med dess vetenskapliga förankring och resultat.

 

Jag har varit verksam inom sjukvård och hälsa i över 30 år, inom barnsjukvården, som chef på en företagshälsovård och som VD för ett hälsoutvecklingsbolag. I över tolv år har jag sedan varit anställd på ett försäkringsbolag där jag ansvarat för sjukvårdsförsäkring, rehabilitering och hälsa.

 

                        

 

                                    Varmt välkommen!

MediLight_Clinic_White.png
IMG_0426_edited.jpg

Jag heter Sofia Sjöqvist och är leg. sjuksköterska och har  sedan examen på Karolinska Institutet 1998 arbetat inom hälso- och sjukvård.

Jag har ett brinnande intresse för hälsa, friskvård och välmående och har alltid varit nyfiken på nya och alternativa behandlingsformer. Mitt synsätt är holistiskt och jag är övertygad om att kropp och själ måste vara i balans för att man skall må bra som individ. 

 

Jag har själv provat laserbehandling för besvär som jag inte kunnat få adekvat behandling för genom den traditionella vården och blev förvånad över hur snabbt och effektivt behandlingen gav resultat!

 

Jag har tidigare arbetat inom högspecialiserad barnsjukvård på Astrid Lindgrens barnsjukhus som specialistsjuksköterska och därefter på Sachsska barnsjukhuset . De fem senaste åren har jag arbetat som skolsköterska vilket är väldigt givande för mig som individ då jag känner att jag fyller en viktig och uppskattad funktion för de ungdomar jag möter. 

Baserat på mina egna positiva erfarenheter och den forskning som gjorts på området är jag väldigt glad och stolt över att nu vara en del av MediLight Clinic och med hjälp av medicinsk lågenergilaser bistå patienter med smärtlindring, rehabilitering och ökat välmående!

                    Varmt välkommen!

bottom of page